Tea Time - zenés, verses evangelizáció

 

 

Harmadik alkalommal rendezték meg az Egri Főegyházmegyében a "Tea Time" nevezetű utcai evangelicációs programot, 2017. május 12-én Egerben a Széchenyi utca 5. szám alatt. Az esős idő miatt most szabad tér helyett, bent találkoztak a fiatalok, de a Katolikus Ifjúsági Klub terme így is teljesen megtelt.

Az esemény főszervezője az Egri Római Katolikus Egyetemi Lelkészség vezetője Füleczki István atya volt. A szervezésben segítséget nyújtott a Főegyházmegyei Ifjúsági Iroda is.

A rendezvényen sok egyetemista, kollégista, gimnazista is vett részt.

 

 

 

A zenei szolgálatot a Jézus Szíve Plébánia Ifjúsági Ének-és Zenekara látta el, Boldogy-Szabó Levente zenész és Füleczki István atya vezetésével.

 

Az egyetemisták versekkel színesítették az estét a zeneszámok szüneteiben. A programon, amely 18 órától 21 óráig tartott lehetőség volt az evangelizálásra, hiszen az utcán éppen arra sétálók közül sokan megálltak, beszélgettek, a hitről, Istenről, Egyházról és így megélték a találkozás örömét egymással és az Úrral is.

A fiatal önkéntesek minden jelenlévőnek teát és süteményt szolgáltak fel.

A keresztény zenék mellett, számos ismert régi és új világi dallam is megszólalt, amely egészen színessé tette az eseményt.

 

 

Forrás: Egri Római Katolikus Egyetemi Lelkészség