Tornagála Adácson

(A képre kattintva galéria nyílik!)

Az Adácsi Szent Jakab Katolikus Általános Iskola és Sportiskola, valamint az Adácsi Diáksport Egyesület Delfin Torna szakosztálya 2017.december 7-én nagyszabású tornagálát rendezett a helyi tornateremben. A rendezvényen részt vett többek közt Csizinszky György plébános, Szabó Zsolt államtitkár, országgyűlési képviselő és Ócsai László polgármester is.

A mintegy 40 tornászlány ünnepélyes bevonulása után Juhász Péter egyesületi elnök ismertette a lányok egész évben elért versenyeredményeit, majd köszönetet mondott azoknak, akik támogatják a gyerekek sportolását. Az országos versenyen dobogón végzett sportolók mutatták be először talajgyakorlatukat az Magyar Torna Szövetségtől erre az alkalomra kölcsönkapott fantasztikus rugós talajon, illetve a legjobbak: Fehér Klaudia, Pádár Luca, Pap Eszter, Bezzegh Luca, Tóth Noémi gerenda gyakorlataiban is gyönyörködhettünk.

A Zsebibaba-csoport Hubert Natália edzőnő tréfás koreográfiájára kidolgozott produkciójával szórakoztatta a népes közönséget. A bemutató végén Guba Dalma vezetésével különleges sorversenyen mérhették össze erejüket a csapatok. A résztvevőket palacsintával, pogácsával, teával vendégelték meg. Még a Mikulás is ellátogatott a tornaterembe! A rendezvény alatt lehetőség nyílt a BG-Tornadressz Kft. versenydresszeinek megvásárlására is.

Juhászné Varga Márta

igazgató