30 napos online lelkigyakorlat nőknek

2023Jx_szive_noverek_lgy

A Jézus Szíve Társasága szervezésében májusban ismét többezer magyar nő fog együtt imádkozni, különleges lelki- és imaközösséget alkotni a világ több mint harminc országában.

Igent mondani Istenre, az életemre és másokra - igen egyszerűnek tűnhet, és mégsem az. A lelkigyakorlat harminc napjában – Mária nőiségét és mindennapjait magunkhoz közel engedve – rátalálhatunk valódi nőiségünkre, amit Isten rólunk megálmodott. Felfedezhetjük, hogy létezésünk sokak számára ajándék. Az idei lelkigyakorlat négy hete női valóságunk négy pillérét járja körbe:

  • Szépség, értékesség
  • Hit, ima
  • Kapcsolatok, közösség
  • Szabadság

Ebben az évben különleges meglepetéssel is készülünk: csütörtökönként egy férfi szemszögéből láthatjuk majd magunkat. Ezeken a napokon nagy örömünkre Lackfi János, Guia Hugó testvér, Süveges Gergő és Huszti Zoltán atya szól hozzánk.

A lelkigyakorlat nyitó szentmiséje 2023. április 26-án, szerdán, 18.00 órakor lesz Budapesten a Sziklatemplomban. A szentmisét Martos Levente Balázs esztergom-budapesti segédpüspök fogja celebrálni. Élő közvetítés az Igent mondok YouTube csatornáján lesz.

Az Igent mondok lelkigyakorlatra jelentkezni a https://www.sjc.hu/igent-mondok-noi-lelkigyakorlat-2023 linken tudsz. (Jelentkezni akkor is szükséges, ha korábban már lelkigyakorlatoztál.)

A Jézus Szíve Társasága nevében:

Balla Erika SJC, Tyukodi Beáta SJC, Jacsó Annamária, Szebedy Bolda és Békési Erika