Sarudon táboroztak a jászalsószentgyörgyi diákok

Hittan tábort szerveztek a Szent György Katolikus Óvoda, Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola diákjainak Sarudra.

Amit nem lehet elmesélni, átélni kell… Sarud 2022. … ismét egy felejthetetlen élmény. Vártuk már, hogy Covid után újra Sarudon lehessünk. Így együtt! Sok mindent fel tudnánk sorolni. Hol, és mikor, és mit csináltunk. A strand, a vízi ösvény, a bringázás vagy hódvár… De úgy érezzük, mi akik részt vettünk ebben a táborban - ki először, ki többször is már -, hogy egy fontos dolgot szeretnénk elmesélni. Azt az érzést, ami jelen volt a tábor minden pillanatában, és visszaemlékezve sokáig megdobogtatja szívünket.

Kicsi és nagy, lány és fiú - együtt! Odafigyelve a körülöttünk lévőkre! Észrevenni! Picurkának este honvágya van… - Semmi baj, már el is felejtette. Kissé csendesebb, visszahúzódó vagy… - Mi itt vagyunk, gyere velünk! Na ez a legkülönlegesebb évről-évre ebben a táborban! H, Á, K, L, N, P, R, B, Z, M, D, L, L, SZ, F, V, B, B, J, A – akik átélték - olvasható Markó Judit hitoktató beszámolójában.