Zánkán jártak a mezőnyárádi diákok

A mezőnyárádi Boldog Sándor István Katolikus Általános Iskola első alkalommal pályázott sikeresen a háromnapos időszakban megvalósuló "Zánkai Erzsébet-karácsonyt." Ennek keretében 43 tanuló november 27-től 29-ig tölthetett el három felejthetetlen napot Kalóné Papp Krisztina, Farkas Jánosné, Boda Zsuzsanna és Varga Lászlóné pedagógusok kíséretében.

"Az adventi időszakban a zánkai tábor főtere téli mesevilággá alakult, forró teával és finom édességekkel a kezünkben csodás karácsonyi hangulatot élhettünk meg ottlétünk alatt. A főtér mellett további tábori helyszínek izgalmas és különleges programokat tartogattak számunkra. A Fővárosi Nagycirkusz kifejezetten az Erzsébet-karácsonyra megálmodott cirkuszi produkcióval állt színpadra, hazai és főleg külföldi vendégművészek közreműködésével.

A sportcsarnokban sportos és játékos ügyességi vetélkedőn vehettek részt a gyerekek, ahol iskolánk váltócsapata 4. helyezést ért el. Esténként zenei programok és előadások kaptak főszerepet a tábor Multicsarnokában. Első este egy zenés, táncos, betlehemes játékot tekinthettük meg, a második estén pedig önfeledten szórakozhattunk Caramel könnyűzenei koncertjén.

Az Erzsébet-karácsony különlegessége a tábor főterén felállított plasztik korcsolyapálya volt, ami nagyon népszerű volt gyermekeink körében. A Multicsarnokban a felfújható akadályokkal berendezett lézerharcpályát is nagy örömmel vették birtokukba tanulóink. Gazdag és bőséges élményben volt részünk a három nap alatt. Köszönjük iskolánk alapítványának, a Nyárádi Ifjúságért Közalapítványnak hogy anyagilag támogatta utazásunkat"- állt Varga Lászlóné Tóth Erika Márta képes beszámolójában.