A húsvéti ünnepkör jegyében tartották szakmai napjukat az ózdi SZIKSZI-sek

szikszi4

A Nemzeti Tehetség Program keretein belül szervezett pályázati projekt utolsó előtti állomása, a szakmai nap feladata egy fiktív vállalkozás bemutatása volt.
szikszi5
Előzetesen a termek húsvéti dekorációja volt a feladat, igazán kreatív és derűs kép tárult az értékelők szeme elé. Osztályonként néhány diák a húsvéti ünnepkör egyházi vonatkozásairól, a szimbólumok jelentéséről, a népszokások témakörökből készült fel, hogy a szakmai napon a teszt megoldásakor minél jobb eredményt érjenek el. Kihívás elé állította tanulókat az osztály által forgalmazott termékekkel, szolgáltatásokkal kapcsolatos marketingtevékenység, nagyon ötletes megoldások születtek, kezdve a büfé előtti sorban beváltható privát sorszámtól a locsolásküldésig. A szakmai zsűrinek nehéz dolga volt, hiszen minden osztály nagyon kitett magáért!

szikszi1

A rendezvény nem csak a szakmai tudás kamatoztatására adott lehetőséget, de nagyszerű alkalom volt a közösségfejlesztésre is. Minden standolónak gratulálunk, ha ilyen lelkesedéssel indulnak majd a versenyszférának, biztosak vagyunk benne, hogy a sikereik nem maradnak el! A program az NTP-INNOV-21-0118 „Komplex vállalkozói tehetség program a SZIKSZI-ben” pályázat keretein belül 2.395.000 Ft támogatott összeggel, 2021.09.01-2022.06.30 időintervallumban valósul meg.