Az országos döntőig futottak a mezei futó Györffysek

Martfűn rendezték meg 2021. október 18-án a Jász-Nagykun-Szolnok megyei mezei futóversenyt. ahol iskolánkat a különböző korcsoportokban 27 tanuló képviselte. Minden futónk sikeresen teljesítette a korcsoportjára kitűzött távot, szeretettel gratulálunk teljesítményükhöz.

Nagy öröm számunkra, hogy Molnár Liza Szonja a III. korcsoportos lány kategóriában 3. helyezést ért el, a IV. korcsoportos lány csapatunk: Márki Réka, Erdei Bianka, Fülöp Petra, Budai Cintia 2. helyezést ért el, kiharcolva ezzel maguknak az országos döntőben való részvételt. Kiemelkedően szép eredményt értek el, melyre nagyon büszkék vagyunk Molnár Zétény a III. korcsoportban egyéniben, 58 versenyzőből a 7. helyen végzett, míg a IV. korcsoportban Valasek Alex 53 versenyzőből 16. helyezett lett. A II. korcsoportos lányok, a III. korcsoportos fiúk és lányok, a IV. korcsoportos fiúk szép eredményekkel a középmezőnyben végeztek.

Minden versenyző tanulónak gratulálunk. Gratulálunk és köszönjük a felkészítő munkáját Szívós Gyula testnevelőtanárnak. Hálásak vagyunk a versenyző gyermekek szüleinek a támogatásért. Köszönjük Molnár Pál édesapának a csapat versenyen való biztatását, segítését. Köszönjük a fenntartó Egri Főegyházmegyének a támogatását, hogy versenyzőinknek lehetővé tette a versenyen való részvételt.

Sikeres felkészülést kívánunk az országos versenyre!

 

                                                                       A nevelőtestület és a tanulók nevében:

 

                                                                                              Kovács Miklósné

                                                                                                      igazgató