Díjátadó ünnepség a mezőnyárádi Boldog Sándor István Katolikus Általános Iskolában

A Magyar Diáksport Szövetség 1-1 db Teqball asztallal jutalmazta iskola fenntartóját, az Egri Főegyházmegyét, a település önkormányzatát és az intézményt.

2020. szeptember 15-én a járványügyi intézkedések betartása mellett, ünnepélyes díjátadásra került sor az intézményben. A 2019/2020-as tanévben, a Boldog Sándor István Katolikus Általános Iskola eredményesen szerepelt a Magyar Diáksport Szövetség által meghirdetett Európai Diáksport Napon. Köszönhető volt ez a településen nagy létszámban megjelent tanulóifjúságnak, szülőknek, sportegyesületeknek, akik részt vettek az általuk meghirdetett élménydús programokon.

A díjátadást megelőzően az iskola igazgatója, Kalóné Papp Krisztina köszöntötte a megjelent vendégeket, majd Viszlai István a Magyar Diáksport Szövetség regionális irodájának vezetője méltatta az iskola sporttevékenységét. Ezek után került sor a díjak átadására, melyeket a fenntartó nevében Lipcsák János plébános, az iskola lelki vezetője; a település képviseletében Bárdos József Szabolcs polgármester; míg az iskola részéről Kalóné Papp Krisztina igazgató asszony vettek át.

A nyeremény a szakmai elismerés mellett, három kültéri használatra is alkalmas Teqball asztal volt. Ezután az intézmény harmadik osztályos tanulói egy mini sportfesztivállal köszönték meg a nyereményeket.

"Kérjük a Jóistent, hogy a jövőben is adjon erőt, kitartást és jó egészséget a további sikerek eléréséhez!" írták beszámolójukban Kalóné Papp Krisztina és Gallik Gábor.

Fotó: Gallik Gábor, Szelei Katinka