Hittanos pályázat a Család és Szent József Évében

 

A Család és Szent József Évében a Főegyházmegyei Kateketikai Konzultációs Iroda „A keresztény család: az ember szolgálatában álló közösség”  címmel pályázatot hirdetett az Egri Főegyházmegye hittancsoportjai számára.

A lebonyolítás  során a  hitoktatók, saját maguk által meghatározott létszámú és életkori összetételű csoportokkal dolgoztak együtt, vagy egy, a  Család és Szent József személyének témája köré szervezett, tematikus táborban vagy pedig külön összejövetelek alkalmával. A közös munka „eredménytermékei” lettek a szintén közös tevékenység keretében (családi/plébániai kisközösségi/egyéb összefogással) összeállított elektronikus portfóliók.

A 2021. október 31-ig esedékes határidőre beküldött pályamunkákon összesen 258 gyermek és családja dolgozott a Bánréve, Miskolc-Vasgyár, Sátoraljaújhely, Szerencs, Törökszentmiklós, Vatta és Vámosgyörk plébániákhoz, illetve a Don Bosco nővérekhez csatlakozóan.         

A határidőre beérkező portfóliók bemutatásra kerülnek a Főegyházmegye Facebook oldalán, ahol 2021. november 5-14. között szavazhatnak az olvasók a számukra legszimpatikusabbnak tartott portfólióra. A szavazás első 3 helyezettje, illetve a Főegyházmegye által legjobbnak ítélt portfólió(k) az Egri  Főegyházmegye honlapján megtekinthetőek lesznek, és extra díjazásban részesülnek.

A díjazás mértéke:

      1. helyezés: 150.000 Ft, 2. helyezés: 100.000 Ft, 3. helyezés:  50.000 Ft 

Mindenkit bíztatunk a szavazásra!

 

Főegyházmegyei Kateketikai Konzultációs Iroda