Véradás lesz az Eszterházy Károly Katolikus Egyetemen

eszterházy hírlevél március

Az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem heti hírlevelében is tudatta, hogy csatlakozott az Országos Felsőoktatási Véradóversenyhez, arra kérve hallgatóit, hogy legyenek az egyetem véradói. Az Országos Vérellátó Szolgálat és a Magyar Vöröskereszt felsőoktatási véradóversenyének célja, hogy minél több egészséges fiatal csatlakozzon az önkéntes donorok táborához, s váljon ezzel mindennapi hőssé.
Az EKKE abban segít, hogy rendszeresen szervez véradó eseményt az egyetemi épületekben, ám fontos tudni, hogy hallgatóink az ország bármely véradási helyszínén részt vehetnek a segítő akcióban úgy, hogy az Eszterházy véradói lesznek! Nem kell mást tenni, mint az adatfelvételnél jelezni, hogy a donor melyik intézmény nappali tagozatos hallgatója, így a megfelelő egyetemhez tudják beregisztrálni és véradásával nem csupán embertársainak segít, hanem hozzájárulhatnak az egyetem sikeréhez a májusig tartó véradóversenyben.

Az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem heti hírlevelében a legfontosabb információkat megtalálja, aki ide kattint: https://io.uni-eszterhazy.hu/download/7cv7AzbnwO24Ve02gR5PKIKe2pByt8l4o75Uz4ZR