TANULÓK ÉRKEZÉSE/TÁVOZÁSA ÉV KÖZBEN- MAGÁNTANULÓK

  • Mi a teendő a magántanulókkal?

A Bellarmin rendszerbe őket nem lehet beírni egyik csoporthoz sem! Meg kell adni nekik év közbeni konzultációs lehetőségeket és rendelkezésre bocsátani anyagot az év végi osztályozó vizsgához. Illetve az osztályozó vizsgán levizsgáztatni és értékelni őket.

  • Mi a teendő az év közben érkező/távozó tanulókkal?

Az érkezőket be kell írni őket a megfelelő csoport első olyan órájára ahol részt vettek a tanulói névsorba. Előfordulhat, hogy a rendszer csak az első jóváhagyott hónap után gördíti tovább automatikusan az ő nevüket, addig minden alkalommal külön be kell őket írni a névsorba. A távozókat el kell távolítani a névsorból az első olyan órán ahol már nem vettek részt.

 

  • Hogyan tudok tankönyvet igényelni az év közben érkező tanulóknak?

 

Minden tanuló egy tanévben egyszer kap tankönyvet, ami az ő tulajdona, nem az iskoláé és nem is a tanáré. Tehát ha iskolát vált a tanuló, akkor a tankönyvet magával hozza. Tankönyvet igényelni neki még egyszer nem lehet. Amennyiben mégsem sikerült a tankönyvet elhoznia az előző helyéről, úgy a hitoktató érdeklődhet az Irodánál, hogy van-e esetleg maradvány tankönyv az év eleji rendelésből. Az Irodából tankönyv csak személyesen vagy megbízott útján elvihető, postázásra lehetőség nincs.

 

  • Megválogathatom-e hogy kik, vagy hányan járjanak hozzám hittanra és kik ne?

 

Erre sajnos nincs lehetőség.