Az Irgalmasság VIII. Országos Konferenciája a Napfény Városában, Szegeden

Nagy örömmel értesültünk arról, hogy a Szeged-Csanádi Egyházmegye főpásztora, Dr. Kiss-Rigó László mindenkit hív és szeretettel vár az ez évi konferenciára. Ennek helyszíne a Szeged-Csanádi Egyházmegye székesegyháza, a Fogadalmi templom. Időpontja: 2017. április 22., az Irgalmasság vasárnapja előtti szombat.

A programot a közeljövőben megismerhetjük. Hálásak vagyunk a főpásztornak azért, hogy a Fatimai Szűzanya megjelenésének 100. évfordulója évében a felújított székesegyházban kerül sor a konferencia megrendezésre. Mint az eddigi konferenciák szervező bizottságának vezetője, nagy szeretettel kérek mindenkit – határainkon kívüli testvéreinket is – hogy fogadják örömmel a meghívást erre az ünnepi eseményre. Biztos vagyok abban, hogy az egyházmegye híveinek, de az egész magyar hívő közösségnek is igazi lelki-szellemi gazdagodására szolgál ez a konferencia.

Az Irgalmasság Anyja, a Fatimai Szűzanya segítse az előkészületeket és nyissa meg a lelkeket, szíveket Szent Fia üzenetének és példájának befogadására. 

E g e r, 2017. február 24-én, Szent Mátyás ünnepén

Katona István
ny. egri segédpüspök