Hegyközi lelkigyakorlat

A máltai származású SUSAN FARRUGIA tart LELKIGYAKORLATot  a füzérradványi Katolikus templom 2021. OKTÓBER 15-16-17-én  A lelkigyakorlatra a www.hegykozi-lelkigyakorlat.hu oldalon Online lehet jelentkezni.

 

Susan egy Máltán élő karizmatikus imacsoport vezetőjeként kezdte szolgálatát és evangelizációs körútját. Szlovákiában és Magyarországon már több alkalommal tartott társaival és csoportjuk lelkiatyjával gyógyító hétvégéket, lelkigyakorlatokat. Szolgálatuk során gyakran imádkoztak belső gyógyulásért, a karizmák felismeréséért, szabadulásért és a hitben való növekedésért.

Ez alkalommal egyedül látogat el Füzérradványra, melynek során Debrecenben október 13-án imaestet, Füzérradványban okt. 15-17 között pedig hétvégi lelkigyakorlatot tart. Susan több könyv szerzője, melyek közül egy magyar fordításban is megjelent és a program során megvásárolható lesz.  Facebook oldalán és Youtube csatornáján rendszeresen tart előadásokat, melyek gyakori témája Jézus Krisztus helyreállító szeretete és gyógyító kegyelme. Mindezt mély lélektani ismereteivel ötvözi.