Online női lelkigyakorlat

30 napos online női lelkigyakorlat a Jézus Szíve Társasága szervezésében, május hónapban. Mária életének szemlélésével Igent mondok arra az életre, amit Istentől kaptam.

 

“Én igent mondtam, és nem bántam meg, mert azóta többször mondtam igent sok mindenre, amire máskor zsigerből nemet mondtam volna. Számtalan pici apró csoda történt velem ezeknek az igeneknek köszönhetően! Minden "kicsiben" kezdődik és aztán kifejlődik önmagává… mindig Te döntöd el, hogy mire mondasz igent!” - írta egy résztvevőnk a tavalyi lelkigyakorlat után.

 

Ebben a lelkigyakorlatban arra hívunk, hogy engedd:

  • az ima által az Istennel való kapcsolatod megelevenedését,
  • a közösség megtartó, hordozó erejét - zarándoktársakkal legyél úton,
  • hogy a gyakorlatok, képek és zenék által a kegyelmi ajándékai megjelenhessenek a hétköznapjaidban.

 

Május hónapban minden nap segítséget kapsz majd ahhoz, hogy Mária életének főbb eseményeivel imádkozva közelebb kerülhess hozzá és az Ő segítségét kérve nőiséged megélésében és a benned rejlő értékek kibontakoztatásában gazdagodhass. A lelkigyakorlat alatt szt. Ignác-i imamódokkal (szemlélődő és ritmikus), valamint képekkel és zenével imádkozhatsz.

 

Ha szeretnéd ezt kipróbálni, jelentkezz Magyarország legnagyobb online női lelkigyakorlatára (2021-ben  több, mint 6300 nő követette a lelkigyakorlatot): http://www.tahisziv.hu/igent-mondok-feliratkozas

 

Ha a lelkigyakorlattal kapcsolatban bármilyen kérdésed lenne, vedd fel velünk a kapcsolatot az igen@sjc.hu e-mail címen!  Kövess minket YouTube-on (https://www.youtube.com/c/Igentmondok) és Facebook-on (https://www.facebook.com/igentmondok)!